Over mij

Ik ben Joy Bots van Touch of Harmony massage. Ik help mensen die last hebben van verschillende lichamelijke problemen. Deze kunnen worden veroorzaakt door stress, trauma, een verkeerde houding, een blessure of een andere reden waardoor je het gevoel hebt dat een massage nodig is. Ik kan u helpen met deze fysieke problemen door een combinatie van vier verschillende massages te gebruiken: sport, ontspanning, triggerpoint en deep tissue. Het zal je helpen je geest leeg te maken en je weer ontspannen en energiek te laten voelen.

Bij elke massage ga ik op zoek naar de fysieke onbalans die in je lichaam voelbaar is. Ik vertrouw op de eigen kracht van het lichaam. Ik geloof sterk dat door je lichaam te bewegen, door de hele dag aandacht te besteden aan een goede lichaamshouding, en door minstens één keer per maand een massage te ondergaan om te ontspannen en te herstellen, je je geest, lichaam en ziel in balans houdt.                                                                                                     Waarom heb ik ervoor gekozen om massages te geven?

Ik woon al mijn hele leven in Nederland. Ik dans, acteer, schrijf poëzie, doe aan yoga en geef ook massages. Nadat ik in 2020 ben afgestudeerd aan de dansacademie ben ik mijn massagevaardigheden meer gaan ontwikkelen en ben ik nu professioneel masseuse geworden.

Ik koos ervoor om masseuse te worden omdat alle artiesten van mijn dansacademie last hadden van veel pijn in hun lichaam. Ik heb het zelf meegemaakt, artiest zijn is fysiek zwaar, en mensen onderschatten dat meestal. Ik ben altijd iemand geweest die graag anderen helpt en daarom wilde ik echt elke artiest helpen die het lichamelijk moeilijk had.

Maar zonder iets te weten over de spieren en waar de pijn vandaan komt, kon ik niets doen voor het geval ik het erger zou maken. Daarom koos ik ervoor om een massagecursus te volgen en studeerde ik zelf verder om mijn kennis te vergroten zodat ik artiesten kon helpen. Uiteindelijk begon ik me uit te breiden en hielp iedereen die dat nodig had. Nu ben ik hier!​