Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd en dat er voldoende voedingsstoffen en zuurstof door je lichaam worden getransporteerd, wat het spierherstel bevordert en eventuele andere aandoeningen in het lichaam voorkomt. Sportmassages worden ook vaak gebruikt om blessures te behandelen of te voorkomen. Heb je een blessure gehad of ervaar je pijn in je lichaam dan is deze massage waarschijnlijk iets voor jou!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft als doel je lichaam en geest te ontspannen. Het tempo ligt lager en de druk is hier minder dan bij andere soorten massage. Het gaat hier om rust en balans van je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Heb je veel last van stress en een drukke geest, ben je druk geweest op je werk of heb je net een moeilijke situatie achter de rug? Dan zal een ontspanningsmassage je zeker goed doen.

Diepe weefselmassage

Een diepe weefselmassage is vergelijkbaar met een sportmassage, alleen wordt er bij een deep tissue massage dieper en langzamer gewerkt. Er wordt veel gewerkt met drukpunten en het gebruik van de elleboog. Dit stimuleert de energiebanen in het lichaam en alle stress en spanning kan dan gewoon wegstromen. Het is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Heb je wel eens het gevoel dat er knopen in je lichaam zitten? Dan raad ik deze massage zeker aan!

Cupping massage

Bij cupping worden er cups op je rug geplaatst waardoor er een vacuüm ontstaat. Hierdoor wordt je bloed- en zuurstofcirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit is ook gezond voor je fascia, om een strakkere huid te krijgen. Bovendien stimuleert het het zelfgenezingsproces van uw lichaam. Als je één van bovenstaande zaken wil vergroten, is cupping een goede massage voor jou! Dit kan ook in combinatie met andere massages gegeven worden.

Triggerpuntmassage

Bij triggerpuntmassage pak je specifiek triggerpoints in het hele lichaam aan. Een triggerpoint is een ophoping van afvalstoffen waardoor er niet genoeg zuurstof en voedingsstoffen door de spier kunnen stromen. Dit zorgt voor een stijf gevoel in het lichaam en resulteert in spierpijn. Triggerpoints komen overal in het lichaam voor en komen sneller naar boven als de spieren overprikkeld zijn. Stress en trauma kunnen ook diep liggende triggerpoints veroorzaken. Voelt u zich stijf in uw lichaam en gaat bewegen u minder soepel en plezierig af? Dan kan aandacht voor triggerpoints heel heilzaam voor je zijn!

Oliën

Ik werk met natuurlijke, essentiële oliën omdat ze erg veel voordelen bevatten en ik erin geloof dat de natuur zelf al heel veel kan oplossen en genezen.

  • Verminder angst en pijn.
  • Verbeterd slaap en concentratie.
  • Verminderd ontstekingen, slijm en verkoudheid.
  • Verlicht misselijkheid, hoofdpijn.
  • Verbeterd de stemming.
  • Verbeterd de werkprestaties door minder stress en meer aandacht. 
  • Dood bacteriën, schimmels en virussen.